top of page

Mødefacilitering

Få større udbytte

af møderne

sikring af "at nå i mål"

- motivation og energi

- commitment og engagement

Mødefacilitering og mødeledelse

Oplev hvad der sker for udbyttet, energi og motivationen når mødet faciliteres af én, der ikke kommer fra virksomheden 

Det er ofte en leder, direktøren eller ejeren af virksomheden, der styrer slagets gang på møderne. Men det kan være en rigtig god idé at overlade den rolle til én der ikke kommer fra virksomheden og til én der ikke har hverken historie, involverede følelser eller andre roller i teamet.

Som medarbejder og mødedeltager kan det føles mere frit og neutralt, at det netop ikke er deres leder, der står på scenen.

Og som den der normalt styrer møderne, kan du læne dig trygt tilbage, overlade flipover og powerpoints til Søren Kjær - og selv nyde dagen som deltager.


Mødefacilitering handler om:

  • større udbytte af møderne

  • sikring af "at nå i mål"

  • motivation og energi

  • commitment og engagement


Når mødet faciliteres af Søren Kjær er det en sikring af, at den planlagte agenda for mødet og dagen bliver gennemført og fulgt til dørs. Har du planlagt en strategidag, hvor teamet f.eks. skal finde ud af de næste 3 års planer på markedet, så er det agendaen og det, der faciliteres over.
 

Som facilitator sørger Søren for at agendaen gennemføres og huskes og der sørges for, at der uddeles opgaveansvar og skabes commitment til opgaven.

 

Alle går fra mødet med en præcis viden om deres ansvar og opgaver videre frem.

Derudover får deltagerne også små mini-foredrag undervejs, der bryder mønstre, "gamle vaner" og som holder en positiv og god energi undervejs. Alle kommer med - ingen får lov at putte sig.

Book Søren Kjær som facilitator til dit næste:
- ledermøde
- salgsmøde
- strategidag
- personalemøde
- bestyrelsesmøde
- kickoff-møde
- konference
- produktlancering
- kundemøde

- netværksmøde

Søren Kjær faciliterer på både dansk og engelsk efter behov. Klik på knappen herunder, udfyld formularen - og jeg kontakter dig hurtigt med forslag og tilbud.

bottom of page