top of page

Personlig coaching får
dig i mål

- find din retning

- fokus og handlekraft

- motivation og glæde

- balance og beslutning

PERSONLIG COACHING FORLØB PÅ 5 SESSIONER

Måske mere end nogensinde

Hjemsendelser, usikkerhed, forandring og tvivl kan skabe grobund for en lang række uønskede tilstande i både kroppen og hovedet, som det kan være svært selv at bearbejde. Svært at finde en vej ud af og at finde løsninger.

Mere end nogensinde er der lige nu brug for at søge hjælp - så du genfinder din power!

 

Et TIME OUT coachingforløb giver dig det boost - der skal hjælpe dig få truffet beslutninger, til at få glæden, motivationen og energien igen. Så du kommer i balance og får handlet med en stærk mental værktøjskasse.

Book et TIME OUT coachingforløb

• 5 sessioner, personlige og fortrolige

• Ennegram personlighesanalyse

 

SPECIAL-TILBUD

KR. 5.950,- excl. moms

 

(normalpris for denne pakke er 9.750,-)

Alle har brug for en Coach

[ citat Google CEO Eric Schmidt ]

Som ejer, leder eller ansat i en virksomhed kan du komme ud for, at den sparring man ind imellem har brug for, kan være vanskelig at finde i virksomheden. Du kan komme i interesse- eller loyalitetskonflikter eller blive udsat for upassende fortrolighedsforhold i forhold til ens kollegaer, bestyrelsen eller højere ledere.

Ofte bruger lederen bestyrelsen, advokat, revisor eller den gode ven i forventning om, at man der kan hente sparring og finde svar. Med din personlige coach vil du som leder eller ansat have et unikt frirum, hvor nye idéer, ledelsesstrategier, vækstplaner, personaleforhold, kommunikation og andre forhold i virksomheden helt risikofrit kan afprøves, uden at du skal indtage en bestemt rolle, og hvor der ikke stilles forventninger om resultater og præstationer til dig.

Har du et sted, hvor du frit kan drøfte og få afklaret dine udfordringer?

Din personlige coach vil støtte dig og finde alle dine ressourcer og dit potentiale frem - så du får et arbejdsliv og et familieliv i harmoni, og får skabt målbare resultater hurtigt og effektivt.

Personlig coaching er et 1:1 forløb, hvor du over et antal sessioner - typisk 5-10 sessioner - fordelt over nogle måneder opnår forandring, får handlekraft, skaber resultater og får en lang række værktøjer til at være en succesfuld leder eller ansat i balance.

Fortroligheden


Alle samtaler sker i fortrolighed og der refereres ikke fra coaching-sessionerne med andre, med mindre det er konkret aftalt.. Jeg er certificeret under den Internationale Coaching Federation - ICF, og de etiske regler og fortrolighed derunder overholdes.

 

Brug Persoling Coaching til:

  • Mål, handlinger og resultater

  • Din rolle som leder, ansat og som menneske

  • Vækstplaner og strategier

  • Værdiafklaring, motivation og engagement

  • Lær selv at blive en coachende leder

  • Kommunikation, personaleforhold og relationer

  • Selvindsigt og personlig udvikling

  • Arbejdet og familien

  • Samarbejde og trivsel

  • Håndtering af stress og arbejdsglæde

Hvordan virker det?


Personlig Coaching virker fordi vi med mine spørgsmål og værktøjer og dine svar får belyst og bliver meget specifik på mål, udfordringer og forhindringer. Mange forhindringer viser sig ofte ikke at være sande, når de bliver tænkt helt igennem og dem, der virkelig er sande, finder vi en løsning på - så du får handlet og får energi og ressourcer.

I forløbet får du også en række værdifulde indsigter og viden om, hvorfor vi som menneske gør og handler, som vi gør. Dine perspektiver bliver udvidet, og du vil fremover kunne bruge din nye indsigt i alle livets aspekter.

bottom of page