top of page

Slip ANGST og FOBIER med HYPNOSE

Få dit liv tilbage, genfind din glæde.

EKSAMENSPOWER

Slip angsten, bekymringen og alle sommerfuglene i maven - og få din power på plads til næste gang du skal fremlægge, præstere eller til eksamen.

Hypnose er en effektiv, hurtig og gennemprøvet metode til at slippe angsten

 

Jeg har hjuplet MANGE gennem årene - og har sammensat en pakke til studerende og andre, der har brug for at få kunne præstere og have fokus - når det gælder.

STUDIEPAKKE

• 1 session, hypnose og coaching

• Onlineforløbet "Slip eksamensangst med selvhypnose".

6 moduler med videoer, visualiseringer/lydfiler og worksheets

 

SPECIAL-TILBUD

KR. 1.950,-

Du modtager link og gennemfører onlineforløbet efter vi har haft vores session sammen.

Har du spørgsmål, så ring gerne til mig på tlf. 4072 6622

eller skriv en besked til mig her

HAngst viser sig med mange ansigter


Angst, frygt og bekymring kommer i mange former og i mange situationer. Angst optræder i rigtig mange sammenhænge - socialt, præstation - og naturligvis i alle fobierne.

Lad mig nævne et par eksempler, jeg ofte arbejder med i sessionerne:

eksamensangst

social angst

højdeskræk

flyskræk

elevatorskræk

edderkoppefobi

læger og tandlæger

nåle og smerte

vandskræk

klaustrofobi

dødsangst

angst for sygdom

Fælles for angsten i denne sammenhæng er - at den ikke er rationel eller fornuftig. Den kan godt beskrives og forklares, men sjældent styres og kontrolleres.

Angsten bor nemlig i underbevidstheden - og den er tillært på et tidspunkt i livet, hvor det gav mening. 
 

Det er svært at slippe sin angst med fornuft og velmenende råd. Det er her, at hypnosen kan hjælpe.

Hypnose for angst arbejder med underbevidstheden og bryder den kobling og tillærte historie, du måtte bære på.

Eksamensangst

Har du fx. i tidlig skolegang oplevet at en oplæsning, fremlæggelse  eller eksamen ikke gik så godt, giver det mening for dig, at din underbevidsthed senere i livet forsøger at undgå en lignende situation. Din "krybdyrshjerne" sætter ind med sin "frys-flygt-kæmp" funktion. Den berømte klap kan gå ned, du har mest lyst til at flygte ud af lokalet, din puls stiger, koldsved og hjertebanken sætter dit system i kampmode.

Men forestil dig, at din hjerne blot forsøger at passe på dig - at beskytte dig. Det er den overbevisning der har sat sig fast - indtil nu! Med hypnose og coaching ændrer vi den overbevisning, så du slipper angsten og får roen, letheden, overskuddet, hukommelsen, fokus - og GLÆDEN tilbage.

Jeg har hjulpet MANGE gennem årene med eksamensangst - og der er rigtig mange succeshistorier. Læs et par stykker her:

“Din coaching og hypnose har hjulpet mig rigtig meget. 
Min eksamen, som jeg var så bange for, er gået over al forventning. Fik faktisk 12 og det har jeg aldrig fået før. Kan ikke beskrive, hvor glad jeg er.”

“Har lige været til eksamen og kan ikke forklare hvilket overskud, hvilken glæde det var derinde for mig:-). Det var den vildeste oplevelse. Plejer jo kun at få hjælp og gå i panik. Men endelig i dag oplevede jeg det at kunne vise, hvad jeg kunne.”

"Jeg vil lige følge op, da jeg nu er færdig med de 2 mundtlige eksamener, som jeg var så bekymret for. Jeg endte med at få 12 i begge, hvilket ikke er sket siden folkeskolen. Jeg havde stort overskud til at forberede mig, modsat hvad jeg plejer. Det kan kun skyldes mit møde med dig. Tak for din hjælp:)

PS. Få hjælpen allerede nu - også selvom du først skal til eksamen til sommer. Så får du også en god periode med ro i systemet indtil du skal til eksamen.

ONLINE FORLØB

Slip eksamensangst med Selvhypnose

Der er mange, der står for at skulle til eksamen, og iflg. sundhedsstyrelsens undesøgelser, er op til 40% af studerende ramt af højt stress-niveau - og ca. 30% er hæmmet af eksamensangst.

Jeg har udviklet et online-forløb, der over 6 moduler lærer dig at lave selv-hypnose.
Forløbet indeholder 4 videoer, 2 hypnose visualiseringer og worksheets, som du printer ud og udfylder.

Lær at gå til eksamen med ro, overskud og energi.

Fjern eksamenangst med selhypnose
SE INTRO VIDEO
SLIP EKSAMENSANGST MED SELVHYPNOSE
6 moduler  |  kr. 950

Foretrækker du "rigtige" sessioner, hvor vi mødes - kan du klikke og booke din session lige her:

Fobier

At have en fobi er en angst, der fx. er koblet på en bestemt situation, et dyr, sted eller ting. Fobien er tillært og gemt i dit system - igen fordi det gav mening, da du tillærte den. Hvis der første gang du mødte en edderkop var en voksen, der var bange, råbte og ikke kunne trøste dig - ja så lærer dit system, at edderkopper er forbundet med noget, der ikke er rart.

Sådan er det med langt de fleste andre fobier - du har med stor sandsynlighed enten selv oplevet, eller set at andre har oplevet en situation, hvor der var stærke negative følelser i spil. Og den "pakke" af oplevelse og den negative følelse, har du gemt i din underbevidsthed. Pakken gemmes, for at du en anden "god" gang kan beskytte dig selv for en gentagelse af denne negative følelse.

Der findes flere hundrede fobier - de mest kendte er: edderkopper, slanger, flyvning, højder, vand, små rum, elevatorer, tandlæger, nåle osv.

Fælles for angst og fobier er, at hypnose

har en positiv effekt med ganske få behandlinger.

bottom of page