top of page

Kend dine kollegaer

En workshop, hvor i får forståelse for styrker, udfordringer og forskelligheder i teamet

- kend styrker og udfordringer

- bevidsthed og udvikling

- styrk og skab relationer

- en dag med stoft til eftertanke og gode grin

ENNEAGRAMMET

til udvikling af teams

Bliv endnu bedre  til at støtte og hjælpe hinanden og undgå frustration, små og større konflikter - når i får forståelse for hinandens styrker og udfordringer.

Når teamet lærer, hvor de forskellige personlighedstyper spiller sammen - og hvor de "crasher".

Ingen personlighedstype er bedre end de andre - vi er blot forskellige. Det der dræner og stresser én type, kan give energi og ro hos en anden.

Når du lærer de 9 Ennegramtyper at kende og ved, hvilken type chefen, dine kollegaer og du selv er, så er der langt større rummelig og forståelse i samarbejdet. Det øger både arbejdsglæden og effektiviteten.

1/2 DAGS WORKSHOP

En dag med masser af

bevidsthed og gode grin sammen

Soren_speak_group_1.jpg

Kend dine kollegaer - workshop

 

En workshop for teamet om personlighedstyper, styrker og udfordringer. Omdrejningspunktet er Ennegrammet - men der er masser af andre værktøjer og øvelser på programmet. Brug workshoppen til at styrke samarbejdet, teamånden, kulturen og den gode kommunikation - og få et rigtig stærkt "kick-off" til endnu mere arbejdsglæde og effektivitet i teamet.

WORKSHOPPEN INDEHOLDER

• Enneagram personlighedsprofiler til alle i teamet

• Alle deltagerne får udleveret deres personlige 12-sidet profilanalyse

• 1/2 dag (4 timer) workshop, hos jer - eller ude af huset.

• Stærke værktøjer, redskaber og øvelser

... samt udvikling, bevidsthed og gode grine med sine kollegaer

Kan afholdes hos jer - i jeres mødelokale elller ude af huset, efter ønske.

Ring på 40 72 66 22 eller mail på soren@xcoach.dk for et oplæg og tilbud.

Du kan også klikke herunder, udfylde dine informationer - så kontakter jeg dig.

Har du opdaget, at der er nogle du

umiddelbart passer bedre sammen med end andre?

Du har sansynligvis også opdaget, at der kan være nogle, som du slet ikke forstår eller der slet ikke kan følge dig og dine idéer.

Forskelligheder og ligheder er faktisk noget man kan  få bevidsthed om ed at gennemføre en Ennegram personlighedsanalyse. Du kan finde ud af, hvilken personlighedstype du selv er, og du kan lære om andre typer end din egen. Du kan finde ud af dine styrker, udfordringer - hvad der giver dig energi og hvad der dræner dig.

Der findes forskellige personlighedstest og analyser - bl.a. Enneagrammet, DISC, InSight, MBTI, Belbin, m.fl. Fælles for dem er, at man via en række spørgsmål og svar kan analysere sig frem til sin type. Du vil opdage, at du sansynligvis vil have en række fælles træk, styrker og svagheder fælles med andre, der har samme personlighedstype.

Med den viden kan der laves en analyse, der med stor sandsynlighed vil vise dig dine styrker og udfordringer og hvilken personlighedstype du er. Vise dig hvor din adfærd og dine mønstre går hen, når du er i balance og når du er under press.

Hvis en 7'er (Igangsætteren) f.x. arbejder sammen med en 1' er (Perfektionisen) kan der opstå en "fantatisk" situation af 7'erens "lad os komme videre og bare gøre det" overfor 1'erens "jeg har brug for, at der er helt styr på alle detaljer og at vi har en plan, inden vi går i gang".

Er man bevidst om hinandens type skabes der rummelighed og forståelse - og mulighed for, at man kan udvikle sig sammen. Jeg har erfaring for, at det at kende til sin egen og til kollegaers Enneagramtype, gør en stor forskel for samarbejdet i et team.

 


Ennegram personlighedsanalyse
 

XCOACH udfører Enneagram personlighedstest og analyser. Enneagramet består af 9 forskellige og beskrevne typer. Det bruges ofte i forbindelse med teamudvikling, coaching og workshops, hvor teamet har brug for at arbejde med samarbejde, relationer og kommunikation. Det indgår også ofte i personlige coaching-forløb.

Analysen
Analysen består af 135 spørgsmål, der besvares online - og kan gøres i ro og mag på arbejdet eller derhjemme.


Besvarelserne analyseres efterfølgende og du modtager din personlige og individuelle analyse i form af en rapport i PDF-format.

En Enneagram analyse opfølges ofte også med en personlig feedback og gennemgang af analysen.

Har du lyst til at kende din egen type, kan du bestille en Enneagramanalyse her.

Bestil din personlige Ennagramanalyse
 

Få en dybdegående analyse incl. en 1 times personlig coaching- og feedbacksession, hvor du også lærer om alle de 9 timer. Du lærer, hvordan du kan bruge det og vi har fokus på, hvad der er dine styrker og dine udfordringer.

 

Klik på knappen med kryds af i Ennegram, så sender jeg dig et link, som du besvarer.

 

Efterfølgende booker du tid til din session, hvor du får din personlige analyse og feedback.

Enneagram personlighedsanalyse og test

Pris:

Ennegram analyse incl. personlig feedback session: kr. 1500,-

bottom of page