top of page

Lad os

mødes

online

Vi mødes online og i virtuelle møderum.
• COACHING
• HYPNOSE
• WORKSHOPS
• VIRTUELLE MØDER
Sammen, hver for sig...
OnlineFoto_1.png

Coaching - online

Vi connecter på Skype eller Zoom og du har din personlige coach der vil støtte dig og finde alle dine ressourcer og dit potentiale frem - så du får et arbejdsliv og et familieliv i harmoni, og får skabt målbare resultater hurtigt og effektivt.

Thinkific_Banner_4_computer.png

SUNDAY SESSIONS

Et online univers af intensive forløb med coaching- og hypnosessioner. Sessioner, der med coaching, worksheets og hypnose hjælper dig med alt fra eksamensangst, edderkoppefobi, sportspræstation, rygestyp, søvn og meget mere

Banner_6_edited.jpg

Hypnose - online

For nogle fungerer det faktisk bedre, hvis de kan være derhjemme i trygge rammer - og lytte til hypnosen. Uden andre forstyrrende ting.

Vi forbinder hinanden over Skype, Messenger eller Zoom.

dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash_edited

Team Coaching og Workshops

Teamet i virksomheden mødes i et VIRTUELT MØDERUM - fx. på ZOOM.
Jeg står for al det tekniske, faciliteter process og workshop og sørger for at alle deltager, bidrager og tager ansvar. Vi kan dele både billeder, dokumenter og arbejde med rigtig mange ting. Arbejde sammen - på afstand.

OnlineFoto-2.png

Virtuelle møde

Møder i det VIRTUELLE møderum. Teamet sidder derhjemme eller på arbejdspladsen hver for sig. Jeg indkalder, står for al det tekniske og faciliterer mødet. Arbejde samme - på afstand.

bottom of page