top of page

FÅ STYR PÅ STRESS med HYPNOSE

Få dit liv tilbage, genfind din glæde.

Forebyg og reducer stress med hypnose
 

Over 35.000 mennesker er dagligt sygemeldt i Danmark pga. stress - og endnu flere lider af stress og stressrelaterede symptomer uden at være klar over det, og uden at være sygemeldte - endnu!

Mange bliver først opmærksom på stress, når de oplever fysiske og adfærdsmæssige ændringer. F.eks.:
- hovedpine, svimmelhed, hjertebanken, trykken for brystet, søvnforstyrrelser, nedsat sexlyst, spiseforstyrrelser, humørsvingninger, irritabilitet, hukommelsessvigt m.m.

Men de er alle skabt af én eller flere følelsesmæssige stress-signaler - f.eks.:
- skyld, utilstrækkelighedsfølelse, magteløshed, angst, sårbarhed overfor kritik, lav selvfølelse, træthed m.v.

Stress er i sin sunde form kroppens egen mekanisme til at passe på dig og sørge for, at du kommer væk fra fare og truende situationer. I den sunde form danner kroppen stresshomoner, der gør dine muskler og dit system klar til flugt og kamp. Den slags stress er kortvarig, helt normal og uskadelig. Denne stress kaldes for "akut stress."

Problemet opstår, hvis denne tilstand bliver langvarig, og "hænger" i kroppen - både fysisk og psykisk.
Det er en alvorlig tilstand, der kan medføre varige skader. Denne stress kaldes for "kronisk stress".

At den medicinsk betegnes som kronisk stress betyder ikke, at man ikke kan komme ud af den igen - men det betyder, at du bliver nødt til at gøre noget, bliver nødt til forandre det, der forårsager din tilstand.

Når du er i denne tilstand, er dine ressourcer begrænsede - og det kan være nødvendigt at søge hjælp.

Hjælp og behandling mod stress er ikke noget "Quick Fix" - ikke noget som én session eller behandling kan afhjælpe. Husk på, at dit system har opbygget mange overbevisninger, mønstre og adfærd over en længere periode, der har medført, at du er havnet, hvor du er - stresset. Men der er en vej tilbage - til glæde, overskud, energi... og DIT liv.

Stresskurve_rentegn_aldersopdelt.png

Coaching og hypnose mod stress

 

Over et forløb på 5-10 sessioner arbejder vi med alle de følelser, overbevisninger, situationer, mønstre og adfærd, der har del i den tilstand, du er havnet i. Step-by-step.

Jeg har god erfaring med at kombinere både coaching og hypnose i et stressbehandlings-forløb.
Med coachende værktøjer arbejder vi med din rationelle og fornuftige del af dit sind og under hypnose får du hjælp til de irrationelle tanker og følelser.

Bestil tid til en session for at starte din behandling for stress - klik her

bottom of page