top of page

Styrk teamet og øg effektivitet og arbejdsglæde

- arbejdsglæde
- relationer og kommunikation
- motivation og effektivet
- brobygning og stærk kultur

Team Coaching · Workshops

Der er indlysende fornuft og stor økonomisk gevinst i at investere i glade og engagerede medarbejdere. Team Coaching tager udgangspunkt i en gruppe i virksomheden - f.eks. et salgsteam, produktionsafdelingen, logistikafdelingen, ledergruppen osv.
 

Giv dit team en dag sammen, der styrker samarbejdet og arbejdsglæden
 

Team Coaching kan enten være en enkelt dag - med efterfølgende opfølgning, eller et forløb med flere dage over en periode, hvor målafklaring, bearbejdelse og konkrete handleplaner gennemarbejdes.

Team Coaching er individuelt tilrettelagt, specielt til jeres virksomhed og startes op ved, at vi tager et indledende møde. I får derefter et oplæg til forløbet, processen og vores aftalte mål med forløbet - samt naturligvis et økonomisk overblik.

Målet er at skabe engagement, øge arbejdsglæden og øge effektiviteten. Nøglen til det er fælles forståelse og værktøjer til:

• Kommunikation og relationer

• Salgsoptimering og udvikling

• Fælles mål og konkrete handleplaner
• Forståelse for vækst og udvikling
• Værdier og motivation
• Forståelse for hinandens roller
• Ejerskab og ansvar

Soren_speak_group_1.jpg

Hvilken personlighedstyper er der i teamet?

 

Jeg anvender i stor udstrækning Enneagrammet til at klarlække hvilke personlighedstyper, der er i et team. Enneagrammet er personlighedsanalyse, der viser hvilke styrker og mulighed udfordringer den enkelte kan have - og hvordan det kan påvirke dynamikken i teamet.

Når jeg arbejder med teams, foreslår jeg ofte at vi integrerer Ennegrammet.

Læs mere om Ennegramet her

Det siger undersøgelser:

Engagerede ansatte bekymrer sig om din virksomheds fremtid og er villige til at investere den indsats, der skal til. Engagerede ansatte føler et stærkt emotionelt bånd til den organisation de er ansat i. Kilde: Robinson

Kun 29% af medarbejdere i en virksomhed er aktivt engageret.

Ansatte der har en høj grad af engagement, præsterer 20% bedre og der er 87% større chance for, at de bliver i virksomheden. Kilde: BlessingWhite rapport, april 2008

Jeg har gennem årene arbejdet med mange teams - bla hos:

bottom of page